Den Hoorn (Z-H)   06 - 12 28 68 14
Uw reclame is onze reclame!

 

Grafische Ontwerpen

Voor al onze producten kunnen wij ook alleen het grafische ontwerp aanleveren.
In goed overleg maken wij een mooi ontwerp waarbij u de vrijheid heeft om het ergens anders te laten produceren.
Heeft u hier geen of weinig ervaring in kunnen wij hierin ook adviseren.

Logo ontwerp

Een logo is het visitekaartje van je bedrijf en zou ook deze uitstraling moeten hebben.
Tenslotte is je logo het begin van je huisstijl. 

Uiteraard kan je dit met behulp van een paar software programma’s uitstekend zelf doen, maar als het dan toch net niet is wat u wilt of heb je twijfels of je nu de juiste doelgroep bereikt en de juiste kleuren hebt gebruikt.
Opdat moment heeft u toch het advies nodig van een expert die ervoor zorgt dat uw logo de uitsraling heeft van uw bedrijf en de juiste markt/doelgroep bereikt.

Huisstijl ontwerp

Huisstijl is een presentatie van uw bedrijf naar uw klanten toe, deze eerste indruk is erg bepalend of u een toekomstige klant in uw klantenbestand mag opnemen.

Een huisstijl moet aan een paar regels voldoen, het gedrag en identiteit van uw onderneming is hierin het meest belangrijkste, dus een huisstijl moet het karakter zijn van uw bedrijf of organisatie. Daarbij hoort natuurlijk ook het design zoals het beeldmerk en kleuren. Dit totaal moet een bepaalde erkenning zijn voor uw klanten.

Meer weten over huisstijl  www.communicatiecoach.com

 

Folders | Flyers | Posters | Brochures | stickers

U wilt uw bedrijf of product onder de aandacht brengen? Reclamedrukwerk helpt daarbij. Met reclamedrukwerk vergroot u uw naamsbekendheid of brengt u (nieuwe) producten onder de aandacht.

Van der Schans Design kan dit voor u ontwerpen en u de vrijheid heeft bij wie u het laat drukken. Uiteraard kunnen wij het ook compleet bij u afleveren, waardoor er geen risico’s meer zijn.

Nieuwsbrieven | Advertenties

Een nieuwsbrief naar uw klanten sturen waar u zoal mee bezig bent geweest of een bepaald artikel wilt aanbevelen is erg doeltreffend en zeker als u een behoorlijk klantenbestand in de mail hebt staan.

Advertenties in een krant, brochure, tijdschrift of een magazine kan een groot bereik hebben of misschien direct ook de juiste doelgroep.

tekst

Contactformulier